Inför Höörs IS – IFK Malmö

Sista träningsmatchen för året? Det är i varje fall tanken när IFK Malmö på tisdagen spelar borta mot division 3-klubben Höörs IS.

Matchen, som har avspark klockan 18.30, spelas på Färs & Frosta Arena.

Truppen: David Karlsson – Ahmedin Sudic, Andreas Åkerlund, Ashley Fransson Mutimutema, Christoffer Nilsson, Christoffer Nordgaard, Dejan Blagojevic, Johan Palmström, Mario Djordjevic, Michael Popoola, Omar Rincon Buritica, Patrik Larsson, Quan Pham, Robin Rymsza

Aktuellt: .Ett par positioner är fortfarande öppna i IFK Malmö där Omar Rincon Buritica och Robin Rymsza fortsätter sitt provspelande.

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö: Det är återigen ett mycket starkt lag som vi möter. Höörs IS har varit väldigt nära att vinna division 3 två år i rad, men har halkat på mållinjen.

Vi ser fram emot matchen då vi får ett sista test för de som provar hos oss och även för de egna killarna. Jag känner att jag nu har en bra överblick på truppen och det ska bli riktigt roligt att se spelarna på planen.

Inte heller till tisdagens match kommer vi att ge några instruktioner utan de får spela helt efter eget huvud och ta beslut därefter. Det blir många viljor, och inte särskilt organiserat, men jag får se spelarna en gång till och det är guld värt inför 2012.

De flesta pusselbitarna är på plats inför säsongen och vi ser framemot den 8 januari då säsongen startar på allvar.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 16.30 på Malmö Stadion.