U-laget föll med flaggan i topp

IFK Malmös U-lag förlorade söndagens träningsmatch mot Kvarnby IK:s juniorlag med uddamålet, 2-3 (1-1).

Kristian David, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi stod upp väl mot ett lag från Juniorallsvenskan där deras seriekollegor i veckan mött division 2-lag i form av FC Rosengård och Ramlösa Södra FF. Unga, pigga och löpvilliga Kvarnby kommer att ställa till med mycket problem i Juniorallsvenskan.

Det var en tillställning där vi stod upp bra utan att för den sakens skull göra en toppmatch. Mustafa Al-Imam på mittfältet var dagens yngsta aktör, född 1996, och gjorde det mycket bra.

Nu ser vi fram emot match mot Nydala IF nästa helg.

Startelvan (4-4-2):
Ali Al Kefagy (lk) – Kevin Lay, Mladen Blagojevic, Thaer Muhsen Sandouqa, Omar Rincon Buritica – Anuar Mahdi, Mustafa Al-Imam, Daniel David, Quan Pham – Dejan Blagojevic, Vedat Shala. Avbytare: Jwan Kogi (Vedat Shala 15), Denis Durgutovic (Quan Pham 46), Lamin Toubah (Dejan Blagojevic 46), Mohammed Kaddoura (Daniel David 46), Felipe Delvalles Baioni (Mustafa Al-Imam 60).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.