IFK Malmös U-lag vände 0-3 till seger med 4-3 (1-3) i söndagens träningsmatch mot division 5-klubben Nydala IF.

Kristian David, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi inledde oerhört dåligt och darrigt då vi släppte till tre mål på individuella misstag på mindre än en halvtimme. Efter detta skärpte vi till oss ordentligt, spelade enklare och fick utdelning då Felipe Delvalles Baioni nickade in en hörna.

I andra halvlek tog vi tag i det ordentligt, spelade enkelt utan att göra det svårt och målen började rulla in ett efter ett. Till slut hade vi vänt efter två mål av Quan Pham och ett av Clement Agyekum. Mycket starkt gjort av killarna att vända 0-3 mot ett division 5-lag.

Quan Pham och Felipe Delvalles Baioni imponerade matchen igenom och även provspelaren Ivan Pesic var duktig som innermittfältare. Kevin Lay och Christopher Grimberg skötte defensiven bra. 

Assist:
1-3 Quan Pham, 3-3 Christopher Grimberg, 4-3 Muhamadu Lamin Tamba

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy – Thaer Muhsen Sandouqa, Kevin Lay, Christopher Grimberg, Mohammed Kaddoura – Felipe Delvalles Baioni, Daniel David (lk, 0-45 & 75-90), Mustafa Al-Imam, Ivan Pesic – Quan Pham, Clement Agyekum. Avbytare: Ehssan Shaba (Daniel David 46), Muhamadu Lamin Tamba (Mohammed Kaddoura 46), Anuar Mahdi (Clement Agyekum 65), Denis Durgutovic (Felipe Delvalles Baioni 65), Jwan Kogi (Thaer Muhsen Sandouqa 65).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/röda byxor/röda strumpor.

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.