IFK Malmö är framme vid sin femte träningsmatch då man på lördagen, med avspark klockan 11.15,  möter division 5-klubben Bjärreds IF på Borgeby IP.  

Efter två stenhårda veckor bör killarna vara ganska sega, men det är ingenting som en hård och god uppvärmning inte klarar av. Därför kommer kraven på killarna även fortsatt vara att vinna matcher genom bra spel och fokus, samt att göra det övertygande.

Bjärred jobbar hårt, har en bra tränare i den förre IFK-spelaren Jörgen "JP" Persson och kommer säkert att vara en kandidat till att gå upp i fyran.

Truppen: 1. Aleksandar Cvetkovski – 2. Christopher Grimberg, 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 7. Daniel David, 8. Walid Shams, 9 Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 11. Ashley Fransson Mutimutema, 14. Dejan Blagojevic, 15. Patrik Larsson (lk), 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 22. Tobias Rosenlind.

Aktuellt:  Lucas Horntvedt, fortsatt skadad, och Johan Palmström, bortrest, saknas. Dejan Blagojevic är däremot åter frisk och tar plats i den uttagna 15-mannatruppen.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 09.00 då det serveras frukost nere på klubben.