Fyra veckor är allt som återstår till seriestart då IFK Malmö på lördagen, med avspark klockan 15.00, spelar sin näst sista träningsmatch mot division 3-klubben Kulladals FF.

Kulladals FF är det tuffaste motståndet hittills tillsammans med Åkarp som vi hanterade bra när vi möttes för några veckor sedan. Kulladal är, liksom vi, obesegrat under försäsongen och kommer att bli ett bra division 3-lag 2012, det är jag helt övertygad om.

För oss blir detta ett bra test på hur vi står oss mot så pass bra motstånd. Vi vill se till att vår defensiv är organiserad och defensiv. Man skall tycka att det är kul att försvara.

Offensivt ska vi klara av att gå till snabba omställningar, men också värdera när vi ska ha längre anfall och vara noggranna i vårt beslutsfattande med boll. Samtidigt vill vi se en massa löpvilja både offensivt och defensivt.

Många killar har visat att konkurrensen kommer att vara vass när serien drar igång. Det finns ett par spelare som är lite halvskadade som vi inte tar någon som hel risk med i detta läget.

Truppen: 18. David Karlsson, 32. Aleksandar Cvetkovski – 2. Christopher Grimberg, 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9 Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 13. Johan Palmström. 14. Dejan Blagojevic, 15. Patrik Larsson (lk), 16. Omar Rincon Buritica, 20. Christoffer Nordgaard, 22. Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Ashley Fransson Mutimutema (menisken), Christoffer Nilsson (låret) och Lucas Horntvedt (foten) är fortsatt skadade och missar därmed helgens match.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13.00 då det serveras en lättare fika och erbjuds massage nere på klubben.