Inför Råå IF – IFK Malmö

IFK Malmö åker på lördagen till Helsingborg  för att möta division 3-klubben Råå IF i den sista träningsmatchen innan seriepremiären den 14 april. Avspark sker klockan 13.00 och matchen spelas på Rydebäcks IP:s konstgräs.

Ett bra motstånd i Råå IF som vann sin division 4-serie förra året. Vi hoppas på en god prestation och att vi åker hem med ett bra resultat inför BK Olympic i MM och framförallt seriepremiären den 14 april mot FC Trelleborg.    

Truppen: 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9 Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 13. Johan Palmström. 14. Dejan Blagojevic, 15. Patrik Larsson (lk), 17. Kevin Lay, 19. Christoffer Nilsson, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola.

Aktuellt: Det är många återbud den här veckan, men det ser ändå bra ut i truppen. Ashley Fransson Mutimutemas rehabilitering går bra och han är på väg tillbaka efter sina meniskskada. Lucas Horntvedt och Vedat Shala tränar också, men är ännu inte riktigt redo för match.

Christoffer Nordgaard ska göra högskoleprovet och vi önskar honom lycka till. Omar Rincon Buritica, David Karlsson och Christopher Grimberg är borta av privata skäl fast de tränar och är redo för fajt när serien drar igång.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10.15 på Malmö Stadion där det kommer att serveras frukost innan det bär av mot Helsingborg klockan 11.00.