Inför IFK Malmö – BK Olympic

Efter en lång försäsong är det dags för IFK Malmö att spela säsongens första tävlingsmatch då division 2-klubben BK Olympic på torsdagen kommer till Malmö Stadion för åttondelsfinal i Malmömästerskapet.

Då kör vi igång med årets tävlingsspelande. För motståndet står det favorittippade division 2-laget BK Olympic. De är regerande mästare i MM och vill säkert ta sig långt i år också.

Vi har haft många sjuka spelare i veckan, men har fått tillbaka de flesta och även om inte alla är redo är starta är de med i truppen och redo för inhopp.

För oss blir den här matchen ett perfekt genrep inför premiären mot FC Trelleborg. Ett FC Trelleborg som för en veckan sedan mötte just BK Olympic och gav dem en god match sett över 90 minuter.

Vi kommer att gå in i matchen med inställningen att föra dansen och inte enbart vara den som följer. Det är vår hemmaplan och vi heter IFK Malmö. Samtidigt är vi ödmjuka och vet att vi möter ett mycket bra fotbollslag som är tungt att möta.

Truppen:
1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski  – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 5. Kevin Lay, 6. Quan Pham, 9.
Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 13. Johan Palmström, 15. Patrik Larsson (lk), 16. Omar Rincon Buritica, 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola.