IFK Malmös P98 förlorade premiären i P14 Skåne Västra mot IF Lödde 1 med uddamålet, 1-2 (0-2). 

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Starten var direkt bedrövlig. Lödde var först på alla bollar, vi passade mestadels fel och de skapade chans på chans. Vi får vara glada över att de inte sprang ifrån till mer än 2-0 som var ställningen redan i den 12:e minuten.

Därefter gjorde vi en del förändringar och byten som gav positiv effekt. Efter 20 minuter tog vi över, spelade en riktigt bra fotboll och producerade mängder av målchanser, men fick ingen större utdelning.

Samtidigt förlorar jag hellre med 1-2 och får ut något av matchen än att vinna med samma siffror efter att ha spelat dåligt. Nu har vi i varje fall något att bygga på och jobba vidare med inför fortsättningen av den här serien.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist: 2-1 Javid Hosseini.

Startelvan (4-4-1-1): Omar El-Ali – Mohammed Elsari, Antonio Dinoni, Abdelaziz Obeh, Mohammed Ghaleb  – Adam Daoud, Wael Chemali (lk), Emanuel Behi Åkesson, Mario Andersson Saavedra – Iras Feras Alyaz – Marco Norrman. Avbytare: Javid Hosseini, Kevin Hoxhaj, Mahmoud Abou Hechme, Marcus Hellman, Syamand Axtjärn.

Matchdräkt: Vita tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/limegröna byxor/limegröna strumpor.

Matchens lirare: Abdelaziz Obeh.