Inför IFK Malmö – Husie IF

IFK Malmö reste sig snabbt efter premiärförlusten och går på lördagen för sin andra raka seger då den pigge nykomlingen Husie IF kommer på besök till Malmö Stadion med avspark klockan 14.00.

Husie är värt att nämna med respekt. De har tagit fyra poäng på två omgångar och spelar en fartfylld fotboll. Vi går ut för att ge järnet och försöka dominera matchen, samtidigt som vi ska spela klokt och jobba stenhårt.

Det ser bättre och bättre ut i truppen. Lucas Horntvedt är igång rejält óch nu börjar Walid Shams också att röra på sig, men för hans del saknas den fysiska statusen.

Jag sätter höga krav på vårt spel, krav som som innebär att man måste vara fysiskt redo för att kunna hantera det. Shams är inte där ännu, men jag är säker på att han kommer att komma dit och vara en viktig kugge för laget. 

Ashley Fransson Mutimutema är nu i full träning. Vi avvaktar dock lite till innan debuten för att vara på den säkra sidan.Quan Pham och Andreas Åkerlund har gjort det mycket bra hittills och här kommer konkurrensen så småningom att vara knivskarp.

Väl mött.

Truppen: 1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9 Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 15. Patrik Larsson (lk), 16. Omar Rincon Buritica, 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 12.30 på Malmö Stadion.