IFK Malmös P99 vann på lördagen även sin tredje match i P13 Sydvästra grupp E, 2-1 (2-1), hemma mot Torns IF. 

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P99:

Det här var en match där vi tog tag i taktpinnen från start. Vi spelade oerhört stabilt, höll mestadels till på deras planhalva och skapade mängder med målchanser. Bland annat missade målvakten Omar El-Ali en straff i den 50:e minuten.

Under de sista åtta minuterna kunde däremot Torn skapa ett visst tryck mot vårt mål. Killarna var trötta efter att ha jobbat något kopiöst under hela matchen, men kunde ändå hålla undan och se till att vi bärgade vår tredje raka trepoängare. 

Den som var bäst i den här matchen var vår målvakt Omar El-Ali som gjorde en del riktigt bra räddningar. Iras Feras Alyaz styrde på mittfältet och i övrigt gladde de två F99-spelarna, Nicole Torres Ortiz och My Nilsson, som var nära att göra mål vid ett flertal tillfälllen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist: 1-0 Nicole Torres Ortiz.

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Yunis Al-Imam, Antonio Dinoni (lk), Alen Durakovic, Amar Demirovic – Mohammad Elsari, Nicole Torres Ortiz, Iras Feras Alyaz, Mohamad Youneess – My Nilsson, Marco Norrman. Avbytare: Ali Mohammad Karim, Ifteker Hossain.

Matchdräkt:
 Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/svarta byxor/vita strumpor.

Matchens lirare: Omar El-Ali.