IFK Malmös P98 gick tilbaka till sitt gamla spelsystem, 4-2-3-1, och vann direkt. Efter två inledande förluster i P14 Skåne Västra bröt "gulingarna" därmed trenden genom att besegra topplaget GIF Nike med uddamålet, 1-0 (1-0). 

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Det var starkt att resa oss på det sättet. Vi gick tilbaka till det gamla spelsystemet, 4-2-3-1, och då fann spelarna sig tillrätta direkt. De presterade den fotbollen som jag vet att de kan göra, rullade boll, kämpade och sprang i 60 minuter.

Min tränarkollega Samy Mazari tycker att lagkaptenen Wael Chemali var den store dominanten på mittfältet där han styrde tillsammans med lagets motor bestående av Mahmoud Abou Hechme, Irash Feras Alyaz och Abdiqani Abdi Sheikh. I backlinjen var Antonio Dinoni duktig. 

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist: 0-1 Wael Chemali. 

Startelvan (4-2-3-1): Omar El-Ali – Adam Daoud, Antonio Dinoni, Emanuel Behi Åkesson, Mario Andersson Saavedra – Mahmoud Abou Hechme, Irash Feras Alyaz -. Javid Hosseini, Wael Chemali (lk), Abdiqani Abdi Sheikh – Nooh Dib. Avbytare: Abdelaziz Obeh, Josef Hilal Attar, Kevin Hoxhaj, Mohammed Elsari.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.

Matchens lirare: Wael Chemali.