Inför IFK Malmö – Lilla Torg FF

Toppsiktande IFK Malmö är ute efter sin andra raka seger i division 4 Sydvästra då man på söndagen möter nollpoängaren Lilla Torg FF på Malmö IP i en match som har avspark klockan 14.00.

Ytterligare en viktig match och den här gången möter vi Lilla Torg. Matchen gäller tre poäng som är oerhört viktiga att ta om vi ska hänga på tåget. Vi är storfavorit och ska bara vinna, men att möta ett taggat lag som har fyra raka förluster är inte lätt. Ambitionen är att vi redan från start ska sätta tempo med och utan boll och därefter bara öka farten. 

Det här är en match som ger exakt lika många poäng som om vi skulle ha mött serieledaren, därför räknar jag med alla tar matchen på fullt allvar och ingenting annat. Vi måste rada upp en del matcher med tre poäng för att på allvar bita oss fast i toppstriden. 

En del spelare har återkommit sedan matchen mot Rydsgård. Armend Xhemajli, Christoffer Nilsson och Andreas Åkerlund är tillbaka, medan Ashley Fransson Mutimutema saknas på grund av en obligatorisk utbildning på söndag. I övrigt är Ahmedin Sudic fortsatt borta, men på bättringsvägen.

Truppen:
1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 4. Mario Djordjevic, 5. Kevin Lay, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9. Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 15. Patrik Larsson (lk), 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 12.00 på Malmö Stadion.