IFK Malmös U-lag förlorade måndagens match i reservlagsserien division 1 mot Hässleholms IF med uddamålet 3-4 (1-2).

Mladen Blagojevic, spelande tränare i IFK Malmö:

Det var en härlig fotbollsmatch mellan två lag som ville rulla boll och spela en offensiv fotboll. Många mål och mycket vilja i en match som var underbar att spela efter ett långt uppehåll. Bäst på plan var utan tvekan Quan Pham som var överlägsen på mittfältet.

Assist:
1-1 Quan Pham, 2-2 Mladen Blagojevic.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy (lk) – Mario Djordjevic, Mladen Blagojevic, Michael Popoola, Kevin Lay Felipe Delvalles Baioni, Mustafa Al-Imam, Daniel David, Quan Pham – Walid Shams, Muhamadu Lamin Tamba. Avbytare: Ehssan Shaba (Mario Djordjevic 46), Denis Durgutovic (Quan Pham 55),  Mohammed Kaddoura (Felipe Delvalles Baioni 55), Dejan Blagojevic (Muhamadu Lamin Tamba 80).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/svarta byxor/röda strumpor. 

Hässleholms IF
Matchdräkt:
Gröna tröjor/vita byxor/gröna strumpor.

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.

Matchens lirare: Quan Pham.