Inför U-lag – Hässleholms IF

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till måndagens hemmamatch mot Hässleholms IF i reservlagsserien division 1.

Matchen, som har avspark klockan 19.00, spelas på Malmö Stadion plan 7.

Truppen: Ali Al Kefagy – Daniel David, Denis Durgutovic, Ehssan Shaba, Felipe Delvalles Baioni, Kevin Lay, Mladen Blagojevic, Mario Djordjevic, Michael Popoola, Mohammed Kaddoura, Muhamadu Lamin Tamba, Mustafa Al-Imam, Omar Rincon Buritica, Quan Pham, Walid Shams. 

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö: Det ska bli riktigt roligt att få spela igen. Av olika anledningar har det varit ett långt uppehåll i U-lagsserien, men nu är vi åter igång och ska spela vår andra match.

Hässleholms IF, som vann med hela 8-0 mot Höörs IF i division 3, kommer att bli en stenhård motståndare. Vi ser fram emot matchen och välkomnar våra trogna supportrar.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17.30 på Malmö Stadion.