Inför IFK Malmö – BK Flagg

IFK Malmö har imponerat stort i de tre senaste matcherna i division 4 Sydvästra som har gett nio poäng och 15-5 i målskillnad. På tisdagen går "di gule" för den fjärde raka segern då BK Flagg väntar hemma på Malmö Stadion med avspark klockan 18.30.

Vi ska se till att vi behåller vår fina form. Presterar vi en bra fotboll framåt med fart ocn fokus, samt jobbar hårt bakåt, är jag säker på att våra vinstchanser är goda. Dock ska man ha respekt för BK Flagg som i sina bästa stunder kan spela ut alla lag, vilket man senast visade i andra halvlek mot FC Trelleborg.

Den enda förändringen i 16-mannatruppen är att Ahmedin "Medo" Sudic är tillbaka efter sin skada. Dessutom visade flera av spelarna som spelade i U-laget gryende form och det stärker oss ännu mer. 

Vi ser fram emot matchen och hoppas på mycket folk på Malmö Stadion.

Truppen: 1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 9. Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 11. Ashley Fransson Mutimutema, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 15. Patrik Larsson (lk), 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17.00 på Malmö Stadion.