IFK Malmö svarade för en bedrövlig prestation senast mot BK Flagg och det vill till en rejäl bättring i lördagens hemmamatch där tabelltrean Limhamns FF står för motståndet.

Den förra stjärnsmällen hemma mot Husie IF tog vi bra och tre raka segrar följde. Nu senast åkte vi på en ännu värre smäll, 0-5 hemma mot BK Flagg och framförallt prestationen i sig var totalt under isen.

Därför är det upp till bevis hur snabbt vi kan resa oss igen, studsa tillbaka och göra en bra match.

Välkommen till Malmö Stadion med avspark klockan 14.00.

Truppen: 1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9. Armend Xhemajli, 11. Ashley Fransson Mutimutema, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 15. Patrik Larsson (lk), 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 12.30 på Malmö Stadion.