Inför BK Höllviken – IFK Malmö

Två raka förluster har fått IFK Malmö att tappa rejält med mark i division 4 Sydvästra. På fredagen väntar bortamatch mot den starka nykomlingen BK Höllviken som ligger trea med bara en enda poäng upp till serieledning.  

Det är en härlig match att se fram emot, vilket vi också har gjort under hela veckan. Trots förra veckans tråkiga resultat och svagare prestationer vi kommer vi att komma till den här matchen med en rejäl portion självförtroende.

Två nya spelare har också klivit in i handlingen. Markus Folkesson och Jörgen Svensson kommer att bidraga med mycket i de närmaste matcherna. 

Vi tror på oss själva och vårt spel även om små korrigeringar görs till i dag jämfört med förra veckan.

Höllviken är ett duktigt och samspelt lag som vi har full respekt för och vi förväntar oss en tuff  duell ute på den skånska slätten, men vi i "di gule" kommer absolut att ge allt till det sista andetaget. 

Truppen:
1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 9. Armend Xhemajli, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 14. Markus Folkesson, 15. Patrik Larsson (lk), 16. Omar Rincon Buritica, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola, 24. Jörgen Svensson.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.00 på Malmö Stadion.