IFK Malmös U-lag förlorade måndagens match i reservlagsserien division 1 mot Råå IF med uddamålet, 1-2 (0-1).

Mladen Blagojevic, spelande tränare i IFK Malmö:

Det här var en bra U-lagsmatch mot ett för dagen bra Råå som växlade upp tempot desto längre matchen led. Vi har en väldigt tunn trupp som matchas hårt, men vi stod upp bra och lyckades reducera på slutet. Tyvärr klarade vi dock inte av att forcera in en kvittering trots ett par fasta situationer. 

Många fajtades på bra och visade en härlig inställning. Ali Al Kefagy var riktigt bra i målet med sina patenterade reflexräddningar vid ett flertal tillfällen. Michael Popoola styrde backlinjen och Daniel David jobbade hårt på mittfältet. Framåt oroade Andreas Åkerlund och Walid Shams. 

Ny match väntar redan på onsdag då vi åker till Tomelilla IP för match mot Tomelilla IF.

Assist: 1-2 Muhamadu Lamin Tamba.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy (lk) – Kevin Lay, Mladen Blagojevic, Michael Popoola, Omar Rincon Buritica – Felipe Delvalles Baioni, Mustafa Al-Imam, Daniel David (lk), Mohammed Kaddoura – Walid Shams, Andreas Åkerlund. Avbytare: Muhamadu Lamin Tamba (Mohammed Kaddoura 30), Ehssan Shaba (Muhamadu Lamin Tamba 35), Mahmoud Muhsen Sandouqa (Felipe Delvalles Baioni 70).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/svarta byxor/svarta strumpor.

Råå IF
Matchdräkt:
 Ljusblåa tröjor/vita byxor/vita strumpor.

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.

Matchens lirare: Ali Al Kefagy.