IFK Malmös U-lag står kvar på noll poäng i reservlagsserien division 1 efter 1-3 (1-2) i onsdagens bortamatch mot Tomelilla IF.

Mladen Blagojevic, spelande tränare i IFK Malmö:

Killarna stod upp bra med tanke på att det var den andra matchen på bara tre dagar och att det var samma spelare. Vi hade kontakt i 90 minuteroch missade även en straff vid 1-3 som hade gett matchen ännu mer nerv

A-lagsspelarna visade en härlig attityd och vilja på planen, vilket är roligt att se. U-lagsspelarna kämpade på bra, men behöver jobba mycket med sina beslut som de också på gör på varje träning och match. Därför ger en match med många A-lagsspelarna oerhört mycket.

Nu är vi dock trötta på hedersamma förluster.

Assist:

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy (lk) – Felipe Devalles Baioni, Michael Popoola, Kevin Lay, Omar Rincon Buritica – Mahmoud Muhsen Sandouqa, Mustafa Al-Imam, Andreas Åkerlund, Mohammed Kaddoura – Ehssan Shaba, Mladen Blagojevic. Avbytare: Denis Durgutovic (Ehssan Shaba 25).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/röda byxor/röda strumpor.

Tomelilla IF
Matchdräkt:
 Blåvitrandiga tröjor/blåa byxor/blåa strumpor.

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.

Matchens lirare: Andreas Åkerlund.