Inför IFK Malmö – Hyllie IK

IFK Malmö har rasat i tabellen efter tre raka förluster i division 4 Sydvästra och riskerar att bli indraget i bottenstriden inför torsdagens hemmamatch mot serieledande Hyllie IK.

Det känns väldigt inspirerande att möta serieledande Hyllie IK även om vi har en dålig period bakom oss resultatmässigt. Vi ska göra vårt bästa för att ge Hyllie en match och ta vår första seger på Malmö Stadion. 

Truppen:
1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 5. Kevin Lay, 6. Quan Pham, 9. Armend Xhemajli, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 14. Markus Folkesson, 15. Patrik Larsson (lk), 16. Omar Rincon Buritica, 20. Christoffer Nordgaard, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola, 24. Jörgen Svensson.

Aktuellt: Andreas Åkerlund saknas av privata skäl, medan Ashley Fransson Mutimutema, Christoffer Nilsson och Walid Shams är skadade. 

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17.30 på Malmö Stadion.