IFK Malmös U-lag förlorade tisdagens match i reservlagsserien division 1 mot BW90 IF med 1-7 (0-1).

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö:

BW90, som hade ett mycket starkt lag på planen med många tongivande spelare i deras division 3-lag, inledde piggast och tryckte ner oss från start. Däremot hämtade vi oss i slutet av den första halvleken där vi missade ett friläge genom Ahmedin Sudic.

I den andra halvleken startade vi oerhört piggt och var nära en kvittering flera gånger om. Närmast var Johan Palmström som i den 63:e minuten var fri med målvakten, men lyckades inte få in bollen. 

Sedan avgjordes matchen inom loppet av tre minuter då BW90 gjorde både 2-0 och 3-0. Även om vi hämtade oss igen och reducerade genom Tobias Rosenlind så kändes matchen körd. Mot slutet gjorde också BW90 fyra mål på sex minuter i en redan avgjord match. 

Det var en bra genomkörare för oss, men det är inte optimalt att ha så lite spelare att tillgå som vi har för tillfället. Situationen är dock som den är och vi ser till att göra det bästa av den. 
 
Assist: 3-1 Johan Palmström.

Startelvan (4-4-2): Aleksandar Cvetkovski – Lucas Horntvedt, Christoffer Nordgaard, Michael Popoola, Kevin Lay – Felipe Devalles Baioni, Ahmedin Sudic (lk), Tobias Rosenlind, Quan Pham – Johan Palmström, Walid Shams. Avbytare: Andreas Åkerlund (Ahmedin Sudic 60), Ehssan Shaba, Mahmoud Muhsen Sandouqa.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/limegröna byxor/svarta strumpor. 

BW90 IF
Matchdräkt:
 Vita tröjor/vita byxor/vita strumpor.

IFK Malmö gjorde avspark:
Nej,.

Matchens lirare: Michael Popoola.