Inför FC Trelleborg – IFK Malmö

Åttondeplacerade IFK Malmö avslutar på torsdagen vårspelet i division 4 Sydvästra med bortamatch mot tabellsjuan FC Trelleborg.

Jag hoppas att vi kan prestera som i de senaste matcherna fastän poängen har uteblivit. Sådana marginaler som vi har haft emot oss kan man inte ha under en hel säsong.

Det är roligt och inspirerande att möta FC Trelleborg, som var favorit före serien, och torsdagens väder inbjuder till en härlig fotbollsmatch. Därför hoppas jag att killarna tar tag i uppgiften och visar var skåpet ska stå.

Truppen: 1. Ali Al Kefagy – 2. Felipe Delvalles Baioni, 3. Ahmedin Sudic, 5. Kevin Lay, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 10. Andreas Åkerlund, 13. Johan Palmström, 15. Patrik Larsson, 16. Omar Rincon Buritica, 17. Azeem Razwan, 19. Christoffer Nilsson,  21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 24. Jörgen Svensson.

Aktuellt:
 Inte mindre än tre spelare är avstängda. Aleksandar Cvetkovski åkte ut i den senaste matchen mot FBK Balkan, samtidigt som Armend Xhemajli och Christoffer Nordgaard drog på sig sina tredje gula kort.

Markus Folkesson är bortrest, Ashley Fransson Mutimutema långtidsskadad och Lucas Horntvedt är ett fortsatt frågetecken efter sin knäskada. Däremot är Patrik Larsson (från avstängning) och Dejan Blagojevic (tillfällig comeback) tillbaka i truppen. 

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17.00 på Malmö Stadion.