IFK Malmös P98-2 spelade oavgjort, 4-4, i söndagens premiärmatch mot Harrie FF i P14 Sydvästra grupp D. Detta efter att ha hämtat upp ett 0-4-underläge under den sista kvarten.

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98: 

Dessvärre hade vi elva spelare som spelade var för sig under större delen av den här matchen och det gav utslag resultatmässigt. Det var precis som att det hade kommit överens med varandra om att inte hjälpa varandra alls och köra solo.

Spelarna började gnälla på domaren, varpå Harrie FF gjorde två snabba mål och innan pausvilan hade de gjort två till fram till 4-0.

Därefter gällde de att tala förstånd med spelarna och få dem att förstå att de måste uppträda som en enhet, rulla boll och vinna närkamper. Inte förrän i mitten av andra halvlek, då spelarna fick nya instruktioner, tog vi tag i det och helt plötsligt var det vår match. De hängde inte alls med och på nio minuter gjorde vi fyra mål.

Det känns som att vi lika gärna kunde ha vunnit, men med facit i hand måste jag vara nöjd med 4-4. Lika förbannad som jag var efter de första 45 minuterna över den låga lägstanivån, lika glad var efter slutsignalen att vi kommit tillbaka och visat hjärta.

Förutom dagens lirare, tvåmålsskytten Mohammed Ghaleb, ska målvakten Omar El-Ali ha ett särskilt omnämnande. Han har släppt in fyra mål i helgens båda matcher, men har ändå varit bra med många utrusningar.

Matchen spelades 2×30 minuter

Assist: 2-4 Ilir Tahiri.

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Ifteker Hossain, Antonio Dinoni (lk), Mahmoud Abou Hechme, Kevin Hoxhaj – Adam Daoud, Iras Feras Alyaz, Emanuel Behi Åkesson, Mohammed Ghaleb – Ilir Tahiri, Mehdi Al Kuraiti. Avbytare: Javid Hosseini, Mohamad Youneess, Wael Chemali.  

Matchens lirare:
Mohammed Ghaleb. 

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/svarta byxor/vita strumpor.