IFK Malmös P98 förlorade torsdagens match i P14 Skåne grupp B2 mot Öja FF 1 med 0-3 (0-0).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Det var en hel del återbud före matchen och vi tvingades blanda friskt för att ihop till 13 spelare. De många frånvarande spelarna gjorde att vi fick ställa upp med ett nykomponerat lag, däribland en helt ny backlinje.

Vi stod också upp bra i en och en halv halvlek. Därefter orkade spelarna helt enkelt inte fortsätta då fastemånaden Ramadan tar musten hur de flesta.

Mario Andersson, som precis har kommit tillbaka från semestern, spelade hela matchen uppe på topp och gjorde det bra. Han är lite hetlevrad emellanåt, men lät sig inte provoceras. Ilir Tahiri gjorde debut som lagkapten och skötte den uppgiften med bravur, höll ihop laget och pushade på rätt sätt.

Mahmoud Abou Hechme slet och gjorde stor nytta på mittfältet. Adam Daoud, som alternerade mellan att vara vänsterytter och vänsterback, gjorde det också mycket bra. Det är en teknisk och snabb spelare. Plus även till Ifteker Hossain för ett bra inhopp.

Sist, men inte minst, hoppas vi att Javid Hosseini kryar på sig. Han fick en spricka i armen och kommer att bli borta i minst två veckor. 

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-2-3-1): Omar El-Ali – Kevin Hoxhaj, Antonio Dinoni, Wael Chemali, Mohammad Elsari – Mahmoud Abou Hechme, Iras Feras Alyaz – Mehdi Al Kuraiti, Ilir Tahiri (lk), Adam Daoud – Mario Andersson Saavedra. Avbytare: Ifteker Hossain. Yunis Al-Imam. 

Matchens lirare: Adam Daoud. .

Matchdräkt: Vita tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/svarta byxor/vita strumpor.