IFK Malmös P98 har fått en tung start i P14 Skåne grupp B2 och borta mot BK Olympic kom den tredje raka förlusten, 0-3 (0-2).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Vi spelade ut BK Olympic fullständigt och skapade en del målchanser. De fick knappt låna bollen i första halvlek, men vi bjöd på två snabba mål och trots att vi flyttade fram hela laget efter pausen klarade vi inte av att spräcka nollan. Istället kunde de göra 3-0.

Många var bra i den här matchen. Antonio Dinoni och Emanuel Behi Åkesson bildade ett oerhört stabilt mittlås, samtidigt som Adam Daoud imponerade på vänsterbacken. På det defensiva mittfältet ska Wael Chemali också ha lite extra beröm.

Matchen spelades 2×30 minuter.


Startelvan (4-2-3-1): Ibrahim Houteit – Yosef Giyas, Antonio Dinoni, Emanuel Behi Åkesson, Adam Daoud – Wael Chemali, Mahmoud Abou Hechme – Ilir Tahiri (lk), Iras Feras Alyaz, Mario Andersson Saavedra – Javid Hosseini, Avbytare: Abdelaziz Obeh, Kevin Hoxhaj.

Matchens lirare: Antonio Dinoni. .

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Svart tröja/svarta byxor/svarta strumpor.