IFK Malmös P98-2 spelade oavgjort, 1-1 (0-0), i torsdagens match mot IK Wormo Blå i P14 Sydvästra grupp D.

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Vi följde upp det lovande spelet mot BK Olympic, rullade boll och rörde oss bra över hela planen. Till skillnad mot i den matchen skapade vi också många målchanser, varav en hel del frilägen, men vi brände det mesta.

Jag spelar dock hellre 1-1 och att vi skapar massor än att vinna med 1-0 på straff efter att knappt ha haft en enda målchans.

Ilir Tahiri, Mario Andersson Saavedra och Javid Hosseini, som turades om uppe på topp, var klassen bättre än Wormos dito. Där bak var Ifteker Hossain en klippa. På mittfältet slet samtliga spelare förtjänstfullt, med extra plus för Mohammed Ghaleb och Mahmoud Abou Hechme på kanterna.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist:

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Ifteker Hossain, Wael Chemali, Antonio Dinoni (lk), Yunis Al-Imam – Omar Almograbi, Iras Feras Alyaz, Mahmoud Abou Hechme, Mohammed Ghaleb – Ilir Tahiri, Mario Andersson Saavedra. Avbytare: Adam Tofigh, Javid Hosseini.

Matchens lirare: Ifteker Hossain.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt:
Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.