IFK Malmös P98 förlorade lördagens match i P14 Skåne grupp B2 mot GIF Nike med 0-6 (0-2).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

GIF Nike hade stora och snabba killar som enkelt sprang igenom vårt försvar. De var inte särskilt spelskickliga, men deras fysik räckte långt och under den sista kvarten fick siffrorna skena iväg alldeles för mycket.

Trots detta vill jag berömma både Adam Daoud och Mario Andersson Saavedra som gjorde en riktigt bra match.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmed El Jaouni – Mohammed Elsari, Antonio Dinoni, Emanuel Behi Åkesson, Adam Daoud – Mario Andersson Saavedra, Mahmoud Abou Hechme, Iras Feras Alyaz, Mehdi Al Kuraiti – Ilir Tahiri (lk), Javid Hosseini. Avbytare: Wael Chemali, Yosef Giyas. 

Matchens lirare: Adam Daoud.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt:
Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.