IFK Malmös P98-2 vann söndagens match i P14 Sydvästra grupp D mot Lilla Torg FF med 11-1 (6-0).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Det kändes redan från början att vi var en storlek större än Lilla Torg och det finns inte mycket att tillägga om matchen som sådan. Siffrorna säger egentligen allt och redan efter en kvarts spel hade vi hunnit med sex mål.

Mohammed Ghaleb gjorde tre mål, men även Omar Almograbi och den debuterande målvakten Rebar Salo ska ha extra plus.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist: 5-0 Wael Chemali, 7-0 Wael Chemali

Startelvan (4-4-2): Rebar Salo – Yunis Al-Imam, Antonio Dinoni (lk), Emanuel Behi Åkesson, Kevin Hoxhaj – Mario Andersson Saavedra, Omar Almograbi, Iras Feras Alyaz, Mohammed Ghaleb – Javid Hosseini, Mahmoud Abou Hechme. Avbytare: Adam Daoud, Mehdi Al Kuraiti, Wael Chemali, Yosef Giyas.

Matchens lirare: Mohammed Ghaleb.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt:
 Röd tröja/svarta byxor/svarta strumpor.