IFK Malmös P98 spräckte vinstnollan i P14 Skåne grupp B2 då det blev 5-1 (1-0) i lördagens match mot jumbon Kulladals FF.

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Jag tycker att vi återigen spelade en bra fotboll. Precis som Nike var Kulladal storleken större och mer utvecklade, men vi rullade boll och de fick jaga hela tiden. Det som blev avgörande var vår boll- och spelskicklighet, samt den nya taktiken med en hög press och understöd.

Ordförande Sten Thynell tyckte att mittbacken Antonio Dinoni var allra bäst, men även övriga spelare i fyrbackslinjen gjorde riktigt bra ifrån sig. Uppe på topp sprang Mario Andersson Saavedra i sönder motståndarförsvaret och Javid Hosseini öste in nya mål.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist: 0-1 Ilir Tahiri, 0-2 Javid Hosseini, 0-3 Ilir Tahiri.

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Ahmed El Jaouni, Antonio Dinoni, Yosef Giyas, Adam Daoud – Ilir Tahiri (lk), Mahmoud Abou Hechme, Wael Chemali, Kevin Hoxhaj – Mario Andersson Saavedra, Javid Hosseini. Avbytare: Ifteker Hossain, Mohammad Elsari, Omar Almograbi.

Matchens lirare: Antonio Dinoni.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt:
Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.