IFK Malmös U-lag förlorade måndagens avslutande match i reservlagsserien division 1 mot Torns IF med 1-10 (0-6).

Johan Palmström gjorde "gulingarnas" tröstmål då han reducerade till 1-6 i den 52:e minuten. 

Niklas Nilsson, assisterande tränare i IFK Malmö:

Det är bara att ta av hatten och tacka för lektionen. De var snabbare, starkare och bättre på samtliga positioner, och jag är därför ganska övertygad om att detta lag hade klarat sig mycket bra i en A-lagsserie.

Vi var loja, var för långtifrån i markeringsspelet, slarvade med passningarna och ofta hade vi för långt mellan lagledarna.

Assist: 0-1 Christopher Nilsson, 0-2 Adrian Podsiadly, 0-3 Niklas Nilsson, 0-4 Carl Magnusson, 0-5 Dennis Axelsson, 0-6 Adrian Podsiadly, 1-6 Arshad Farouq, 1-7 Christoffer Ekdahl, 1-10 Dennis Axelsson.
 
STARTELVORNA

IFK Malmö (4-4-2): Ali Al Kefagy (lk) – Mohammed Kaddoura, Felipe Delvalles Baioni, Mahmoud Muhsen Sandouqa, Oscar Alejandro Navaro – Quan Pham, Christoffer Nordgaard, Markus Folkesson, Roy Nickling – Johan Palmström, Armend Xhemajli. Avbytare: Omar Rincon Buritica (Felipe Delvalles Baioni 32), Arshad Farouq (Armend Xhemajli 42), Ehssan Shaba (Oscar Alejandro Navaro 46), Leon Kongogani-Mattia (Roy Nickling 46).

Matchdräkt:
Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/svarta byxor/svarta strumpor

Torns IF: David Alamidi – Christoffer Ekdahl (ut 60), Jonatan Borg, Dennis Axelsson, Carl Jönsson (ut 60), Christopher Nilsson, Adrian Podsiadly, Carl Magnusson, Niklas Nilsson (ut 60), Oskar Edsheim (lk), Andreas Bladh. Avbytare: Martin Kindberg (in 60), Olle Kristell (in 60), Pontus Svensson (in 60).

Matchdräkt: Oranga tröjor/svarta byxor/oranga strumpor. 
Målvaktens dräkt: Ljusblå tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.00.

Matchens lirare:

FOTNOT. Torns IF:s laguppställlning och deras assister har hämtats från www.tornsif.com