Christer Ericsson, Täby, och Rune S Pehrsson, Malmö, var bäst på att tippa IFK Malmös slutplacering i division 4 Sydvästra.  Därmed får de dela på hälften av intäkterna.  

Förhoppningarna var stora om att "di gule" skulle tillhöra toppen 2012 och ingen av de tävlande lyckades förutspå en blygsam åttondeplats. Christer Ericsson och Rune S Pehrsson, som båda hade tippat en slutgiltig fjärdeplacering, kom närmast.

Täbybosatte Ericsson satte sedan mitt i prick på den andra utslagsfrågan om hur många mål som IFK skulle göra genom att tippa exakt rätt antal – 50 fullträffar. Han får därmed 60 procent av halva potten, medan Pehrsson tilldelas 40 procent efter att ha trott på 37 gjorda mål.

Ett stort grattis till båda vinnarna.

IFK Malmö Fotboll tackar för ert deltagande och hoppas på en större uppslutning 2013.