Under torsdagen, fredagen och lördagen befinner sig IFK Malmös P98 i Norrköping för deltagande i den första upplagan av IFK-cupen.

Det var oerhört svårt för oss ledare att välja ut vilka av våra fantastiska grabbar som skulle få åka med till Norrköping. Truppen togs ut efter vissa kriterier, bland annat baserat på närvaro, uppförande och vad de har presterat rent sportsligt under tiden sedan Patrik Larsson kom in i bilden som tränare.

Under de senaste veckorna har vi tränat två gånger per vecka, en gång utomhus och en inomhus i Kombihallen.   De sista träningarna har vi också kört lite övningar på slutet för att få upp grabbarnas flås en aning.  

Spelarna har sett fram emot den här turneringen under en väldigt lång tid och ständigt frågat oss ledare när truppen ska tas ut. Nu är den uttagen och det är upp till killarna att bevisa för oss att vi har tagit ut rätt trupp.

Ledarna som åker upp tillsammans med truppen på torsdagen är Mario Dinoni och Selman Yalcin. På fredagen ansluter sedan Patrik Larsson och Ulf Jonsson.

Förutom det sportsliga åker vi dit med förhoppningen att det ska bli en riktigt rolig resa rent socialt och att resan ska sammansvetsa gruppen ännu mer. Sportsligt är tanken att vi ska prestera så bra som möjligt, samt att visa att IFK Malmös P98 är ett lag att räkna med framöver.

Spelprogram: Torsdag: IFK Täby (16, Nya Parken Södra plan). Fredag: IFK Aspudden-Tellius Vit (15, Nya Parken A-plan). Lördag: IFK Mariehamn (10, Nya Parken A-plan), IFK Örebro (12, Nya Parken A-plan). De två gruppvinnarna spelar final klockan 14.00.

Truppen: Amear Qasim, Omar El-Ali – Adam Daoud, Amar Burmic, Antonio Dinoni, Emanuel Behi Åkesson, Hajdar Wali, Ilir Tahiri, Javid Hosseini, Kevin Hoxhaj, Mahmoud Abou Hechme, Mohammed Ghaleb, Nooh Dib,  Philip Schäfer, Shqiprim Vlahija, Sina Shariati, Wael Chemali.