IFK Malmös P98 vann fredagens sent inplanerade träningsmatch mot Lindö FF med 2-0 (1-0).

Mario Dinoni, assisterande tränare/lagledare för IFK Malmös P98:

Det var en träningsmatch som killarna tyvärr inte alls tog på allvar i första halvlek. De ville hålla för mycket i bollen, sprang fel och jobbade inte hem enhetligt. Offensivt fick vi aldrig till någon kollektiv press och spelet blev också därefter.

Under pausvilan fick de sig en rejäl utskällning. Sedan kom vi ut som ett annat lag och då började vi spela den fotbollen som vi ska göra. Vi tog över allt mer och med bättre kyla i  avsluten hade vi kunnat få in några bollar till. 

Omar El-Ali, som höll nollan, och försvararen Kevin Hoxhaj, var våra bästa spelare och de som ska lite extra plus sett över 50 minuter.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Assist: 0-1 Philip Schäfer, 0-2 Philip Schäfer (nickskarv)

Startelvan: (4-2-3-1): Omar El-Ali – Kevin Hoxhaj, Shqiprim Vlahija, Hajdar Wali, Adam Daoud – Wael Chemali, Emanuel Behi Åkesson (lk) – Sina Shariati, Nooh Dib, Mohammed Ghaleb – Philip Schäfer. Avbytare: Amar Burmic, Antonio Dinoni (aldrig inbytt), Ilir Tahiri, Javid Hosseini, Mahmoud Abou Hechme

Matchens lirare: Omar El-Ali.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.
 

FOTNOT.  Mohammed Ghalebs varning i den 36:e minuten renderade enbart i ett gult kort och ingen femminutersutvisning som annars är standard i den här åldern.