IFK Malmös P98 kan ge upp tanken på final i IFK-cupen efter att ha inlett lördagens spel med en ny förlust, 2-4 (0-3), mot IFK Mariehamn. 

Om 50 minuter (avspark 12.00) avslutar "di gule" turneringen i Norrköping med match mot IFK Örebro. 

Patrik Larsson, tränare för IFK Malmös P98:

En tidig morgonmatch där vi inte kom utvilade i den utsträckning som hade krävts för att kunna prestera mot ett duktigt IFK Mariehamn. Redan efter en kvart stod det 3-0 till Mariehamn då vi inte var vakna och lämnade ytorna som ålänningarna effektivt utnyttjade.

Under pausen pratade vi igenom situationen och försökte ingjuta hopp hos grabbarna om att det inte var omöjligt att vända på matchen. Vi lyckades också med att reducera både till 1-3 och 2-3 inom loppet av knappt fem minuter.

Förutom det hade vi några klara chanser att även kunna kvittera och avgöra, men den riktiga skärpan saknades i avslutslägena. Innan matchen var över kunde också Marieholm fastställa slutresultatet till 4-2.

Den som imponerade mest på mig var Sina Shariati. Sina kom in på högerkanten, sprang gång på gång förbi sin man på kanten och visade att han verkligen kommer att bli en kraft att räkna med 2013.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Assist: 3-1 Nooh Dib, 3-2 Javid Hosseini (hörna)

Startelvan: (4-2-3-1): Amear Qasim – Amar Burmic, Hajdar Wali, Antonio Dinoni (lk), Adam Daoud – Wael Chemali, Emanuel Behi Åkesson – Mohammed Ghaleb, Nooh Dib, Mahmoud Abou Hechme – Javid Hosseini.  Avbytare: Ilir Tahiri, Kevin Hoxhaj,  Philip Schäfer, Sina Shariati, Omar El-Ali (målvakt). Shqiprim Vlahija stod över. 

Matchens lirare:
Sina Shariati.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Grå tröja/svarta byxor/vita strumpor.

FOTNOT. Varningarna renderade enbart i personliga femminutersstraff.