Definitiv seriesammansättning

En återgång till det ursprungliga förslaget för division 4 Södra. Det blev kontentan av omröstningen som genomfördes vid Skånes Fotbollförbunds representantskapsmöte där den slutgiltiga seriesammansättningen fastställdes.  

Reservlagen får däremot vänta. Efter ett enhälligt beslut av klubbarna kommer en så kallad fri anmälan att gälla för B-lagsserierna under division 1 Elit. Anmälan ska vara registrerad i FOGIS (Fotbollens Gemensamma Informationssystem) senast den 15 januari 2013. .

Division 4 Södra:
BK Höllviken, BK Vången (5), FC Trelleborg, Genarps IF, IFK Malmö, Kulladals FF (3), Limhamns FF, Rydsgårds AIF, Sjöbo IF (5), Skanör-Falsterbo IF (5), Veberöds AIF, ÖT Smygehuk FF (5).

Damer, division 4 Sydvästra: Backarnas FF, Bunkeflo FF, FC Rosengård, Heleneholms SK, IFK Malmö, Korpföreningen Malmö, Näsets FF, Staffanstorps GIF, Svedala IF.

FOTNOT. Serietillhörighet 2012 inom parentes när det gäller division 4 Södra.