Inför IF Lödde – IFK Malmö

Två riktigt dåliga träningsmatcher ska följas av en bra. Det är i varje fall tanken då division 4-klubben IFK Malmö på lördagen spelar årets sista match borta mot IF Lödde.

Matchen, som har avspark klockan 13.15, spelas på Lödde Nya IP/Tolvans IP.

Truppen: Ali Al Kefagy – Arshad Farouq, Beqir Hoti, Damir Becirovic, Dardan Behrami, Drilon Sahiti, Kevin Lay, Lennie Sjöström, Leon Kongonani-Mattia, Markus Folkesson, Patrik Larsson, Quan Pham, Roy Nickling, Tom Stensson, Vedat Shala, Walid Shams.

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: De två träningsmatcherna som vi har haft efter serien har inte alls varit bra. Därför är det viktigt att vi kan avsluta året med att göra en betydligt bättre kollektiv och individuell insats.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.00 på Malmö Stadion.