Inför IFK Malmö – Håkanstorps BK

Snön har återigen släppt taget om planerna och på lördagen kan därför IFK Malmö, en vecka försenat, spela sin första träningsmatch mot division 5-klubben Håkanstorps BK.

Matchen, som har avspark klockan 12.45, spelas på Malmö Stadion plan 10.  

Truppen: Daniel Pode – Johan Åkesson, Markus Folkesson, Patrik Larsson (lk), Edin Zverotic – Martin Ingelsson, Alvaro Olguin Maldonado, Nedir Muratovic, Alexander Malmström – Jonas Pantelidis, Vedat Shala. Avbytare: Damir Becirovic, Drilon Sahiti, Endrit Sahiti, Quan Pham, Ali Al Kefagy (målvakt).

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: Jag tycker att det ska bli skönt att äntligen komma igång. Prioritet nummer ett i det här läget är att den försvarsmässiga biten fungerar över hela planen. Därefter får vi se hur det blir med spelet, folket har börjat droppa in efterhand och vi har ännu inte kunnat träna löpvägar. 
 
FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.15 i klubblokalen på Malmö Stadion.