Hårdsatsande IFK Malmö öste på i förra veckans träningspremiär där Håkanstorps BK besegrades med hela 6-1. I lördagens match väntar något tuffare motstånd i form av division 4-klubben Furulunds IK.

Matchen, som har avspark klockan 12.00, spelas på Dösjebro IP.

Startelvan (4-4-1-1): Daniel Pode – Johan Åkesson, Markus Folkesson, Patrik Larsson (lk), Edin Zverotic – Martin Ingelsson, Alvaro Olguin Maldonado, Endrit Sahiti, Alexander Malmström – Alexander Nuñez Coña – Jonas Pantelidis. Avbytare: Damir Becirovic, Drilon Sahiti, Kevin Lay, Quan Pham, Ali Al Kefagy (målvakt). 

Aktuellt: Lunds BK-förvärvet Alexander Nuñez Coña är tillbaka efter sin semester och gör debut i den gula tröjan. En som dock får fortsätta vänta på sin premiär är mittbacken Johan Nilsson Guiomar som jobbar för andra helgen i rad.

På skadelistan finns Nedir Muratovic (ont i baksidan av knäet) och Vedat Shala (känningar i ljumskarna).

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: Jag vill se ett ett betydligt snabbare spel än mot Håkanstorps BK och ett kvickare bolltempo där vi håller fast bollen på den sista tredjedelen och i uppbygnadsfasen. Då utnyttjar vi mittfältet på ett helt annat sätt.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.