Inför BK Höllviken – IFK Malmö

En blivande seriekonkurrent i division 4 Södra står för motståndet då IFK Malmö på lördagen spelar sin tredje träningsmatch borta mot BK Höllviken.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Höllvikens IP.

Truppen: Daniel Pode, Peter Nielsen – Alexander Nuñez Coña, Alvaro Olguin Maldonado, Damir Becirovic, Drilon Sahiti, Edin Zverotic, Endrit Sahiti, Johan Nilsson Guiomar, Johan Åkesson, Jonas Pantelidis, Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Patrik Larsson, Quan Pham, Vedat Shala.

Aktuellt: De två senaste veckorna har jobbet satt stopp, men på lördagen gör slutligen Trelleborgs FF-förvärvet Johan Nilsson Guiomar debut i ”di gule”. Det mesta talar för att han bildar mittbackspar med Markus Folkesson och att Patrik Larsson därmed får börja på bänken.

Innermittfältaren Nedir Muratovic, som dessförinnan hade ont i baksidan av knäet, stukade foten på måndagens träning och missar även helgens match. Alexander Malmström saknas också av familjeskäl.

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: Det gäller att vi är ännu mer aggressiva för att kunna vinna tillbaka bollar snabbare än mot Furulund. Förhoppningsvis får vi också ett högre bolltempo än senast och har betydligt bättre skärpa i våra avslut.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10.45 i klubblokalen på Malmö Stadion.