Inför Sjöbo IF – IFK Malmö

Förra veckans 0-1-smäll borta mot BK Höllviken sved rejält hos IFK Malmö som på lördagen ska möta ytterligare en seriekonkurrent i form av division 4-nykomlingen Sjöbo IF.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Sjöbo IP

Truppen: Ali Al Kefagy – Alexander Malmström, Alvaro Olguin Maldonado, Damir Becirovic, Edin Zverotic, Johan Nilsson Guiomar, Johan Åkesson, Jonas Pantelidis, Jörgen Nilsson, Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Nedir Muratovic, Patrik Larsson, Quan Pham, Vedat Shala.

Aktuellt: Det senaste förvärvet från Kristianstads FF, anfallaren Jörgen Nilsson, gör debut direkt i lördagens match. Dessutom är Alexander Malmström (privata skäl) och Nedir Muratovic (skada) tillbaka i 15-mannatruppen.

På de skadelistan finns i dagsläget fyra spelare, Alexander Nuñez Coña (tå), Daniel Pode (knä), samt Endrit och Drilon Sahiti.

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: Jag kunde knappast ha varit mer missnöjd än vad jag var med prestationen mot BK Höllviken. Därför vill jag se att allt blir bättre i den här matchen och att attityden höjs avsevärt. Sedan tycker jag också att det ska bli intressant att möta Sjöbo som verkar ha fått ihop ett bra lag.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.