Ett annat hårdsatsande division 4-lag, nämligen BK Flagg, är nästa motstånd för IFK Malmö som på lördagen spelar sin femte träningsmatch för året.

Matchen, som har avspark klockan 14.00, spelas på Bäckagårds IP

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Pode – Alexander Malmström, Alvaro Olguin Maldonado, Damir Becirovic, Edin Zverotic, Endrit Sahiti, Johan Nilsson Guiomar, Johan Åkesson, Jonas Pantelidis, Jörgen Nilsson, Jörgen Svensson, Kevin Lay, Markus Folkesson, Martin Ingelsson,  Patrik Larsson, Quan Pham.

Aktuellt: Skadeläget har ljusnat något i IFK Malmö där både Daniel Pode (ett svullet knä) och Endrit Sahiti är tillbaka i spel mot BK Flagg. Dessutom gör veteranen Jörgen Svensson sin första A-lagsmatch för året. . 

Kvar på skadelistan finns Alexander Nuñez Coña (tå), Drilon Sahiti (ljumske) och Nedir Muratovic (knä).

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: Det ska bli intressant att möta BK Flagg. De har också värvat en del och jag hoppas att vi kan visa upp samma attityd och inställning som förra helgen mot Sjöbo IF, samt även höja oss några snäpp spelmässigt.

I de två senaste matcherna tycker jag nämligen inte att det har fungerat helt tillfredsställande varken i defensiven eller offensiven. Vi har gnuggat vidare under veckan och jag vill att vi får ut så mycket som möjligt på lördagen. 

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.30 på Bäckagårds IP.