IFK Malmö saknar några av sina mest namnkunniga spelare i lördagens träningsmatch borta mot division 5-klubben Bara GIF.

Matchen, som har avspark klockan 15.30, spelas på Bara IP. 

Truppen: Daniel Pode – Alexander Malmström, Alvaro Olguin Maldonado, Andreas Johansson, Damir Becirovic, Drilon Sahiti, Edin Zverotic, Endrit Sahiti, Johan Nilsson Guiomar, Johan Åkesson, Kevin Lay, Magnus Tingne, Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Patrik Larsson, Tom Stensson 
 
Aktuellt: "Gulingarna" har drabbats av inte mindre än fem nya återbud till lördagens match. Jörgen Nilsson är på semester, Jonas Pantelidis, Jörgen Svensson och Ali Al Kefagy jobbar, medan Quan Pham ska iväg på en privat tillställning.

På skade- och sjukdomslistan finns dessutom alltjämt Alexander Nuñez Coña (tå), Beqir Hoti (sjuk) och Nedir Muratovic (knä).

Esad Pendek, assisterande tränare i IFK Malmö: De senaste dagarna har vi gnuggat extra mycket på vår spelidé och det är därför viktigt att det egna spelet börjar sätta sig så smått. En del spelare saknas dock så vi får se hur det blir med den biten.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.