Det börjar dra ihop sig för IFK Malmö som bara har 13 dagar kvar till seriestart då man på lördagen matchar mot Helsingborgsklubben FK Bosna.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Daniel Pode, Ali Al Kefagy – Alexander Malmström, Alvaro Olguin Maldonado, Dardan Behrami, Drilon Sahiti, Edin Zverotic, Endrit Sahiti, Johan Nilsson Guiomar, Jonas Pantelidis, Jörgen Svensson, Kevin Lay, Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Patrik Larsson, Quan Pham.

Aktuellt: Jonas Pantelidis, Jörgen Svensson och reservmålvakten Ali Al Kefagy är tillbaka i IFK Malmö. Jörgen Nilsson kommer hem från sin semester under lördagen, men däremot inte i tid för match och även Damir Becirovic är bortrest.

På skadefronten har det ljusnat något då Alexander Nuñez Coña åter är i träning efter att ha gjort illa tån. Fortfarande kan han dock inte slå till bollen. Johan Åkesson har lite känningar i ljumsken och avstår spel som en ren försiktighetsåtgärd.

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö: Det ska bli roligt att möta FK Bosna som är en helt ny bekantskap för min del. De har ett lag som har gått bra några år och också satsar lite med nya spelare, och jag vet att de är oerhört bollskickliga.

Så det krävs att vi ligger rätt i försvarsspelet t över hela planen och att den anfallsmässiga biten ska bli ett steg närmare sanningen än mot Bara. Det gäller att vi inte krånglar till det, har kvalité i den avgörande passningen, variation och att djupledsspelet sitter ännu bättre.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.