Inför IFK Malmö – KSF Prespa Birlik

Tuffaste motståndet hitills väntar IFK Malmö som på lördagen genrepar mot den hårt satsande division 2-nykomlingen KSF Prespa Birlik.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Daniel Pode, Ali Al Kefagy – Alexander Malmström, Alexander Nuñez Coña, Alvaro Olguin Maldonado, Damir Becirovic, Drilon Sahiti, Edin Zverotic, Endrit Sahiti, Johan Åkesson, Jonas Pantelidis, Jörgen Nilsson, Jörgen Svensson, Kevin Lay, Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Patrik Larsson (lk).

Aktuellt: Endast Johan Nilsson Guiomar, som har ont i hälsenan och vilar som en försiktighetsåtgärd, saknas av de mer etablerade spelarna då IFK Malmö genrepar mot ett nästan ordinarie KSF Prespa Birlik.

Alexander Nuñez Coña är åter i spel efter sina tåproblem, liksom Johan Åkesson som hade lite känningar i ljumsken i förra veckan. Dessutom är Damir Becirovic och Jörgen Nilsson tillbaka från semesterresor. 

Dan Fransson, tränare i IFK Malmö:
Nu kommer vi äntligen på gräs och det ska bli intressant att möta ett riktigt bra division 2-lag. 

Vi vill se att den försvarsmässiga biten fungerar över hela planen och det är viktigt att vi ligger rätt i våra positioner direkt. Sedan behöver vi få igång ett högt bolltempo och ha variation i anfallsspelet för att kunna dyrka upp ett sådant passningsskickligt lag som Prespa.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.