Inför IFK Malmö – Kulladals FF

Ett målsnålt motstånd har bytts mot ett målglatt dito – i båda ändarna – då serieledande IFK Malmö på söndagen tar emot Kulladals FF division 4 Södra.  
– Därför ska vi vara extra vaksamma, säger tränare Dan Fransson.

I förra omgången besegrade ett formstarkt ”di gule” Limhamns FF med 4-1 på bortaplan, medan Kulladal åkte på 2-5 mot ÖT Smygehuk FF.

Samma Smygehuk som IFK bara fem dagar tidigare utklassat, 6-0.

– Kulladal både gör och släpper in många mål. De är inte jämna i den bemärkelsen, men ligger ändå nära toppen och det är svårt att möta sådana lag, konstaterar Dan Fransson.

– Därför ska vi vara extra vaksamma.

Fransson utvecklar sina tankar.

– Exempelvis har de två riktigt bra anfallare i André Håkansson och Oskar Hemby.

Tron på det egna manskapet är dock stark och med fem raka segrar (inklusive DM) är inga större förändringar att vänta.

– Om det är vind i seglen finns det inte mycket att ändra på. Men det gäller att vi går in med samma fokus och inställning som i de senaste matcherna.

Martin Ingelsson är dock åter kurant efter några veckor med vadproblem och går rätt in i den uttagna 18-mannatruppen. Däremot finns det frågetecken för Markus Folkesson som vred till knäet borta mot Limhamns FF och kommer att testas före avspark.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Pode – Alexander Malmström. Alexander Nuñez Coña, Alvaro Olguin Maldonado, Beqir Hoti, Damir Becirovic, Edin Zverotic, Johan Nilsson Guiomar, Johan Åkesson (lk), Jonas Pantelidis, Jörgen Nilsson, Jörgen Svensson, Kevin Lay, Markus Folkesson, Martin Ingelsson, Patrik Larsson, Tom Stensson.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 14.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.