IFK Malmös P97 hade inte en chans att hänga med BK Flagg i söndagens match i P16 Sydvästra grupp A. De uppflyttade "gulingarna" fick därmed finna sig i sitt tredje raka nederlag, 0-5 (0-2), och alltjämt en nolla i poängkolumnen.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-1-4-1): Mohammed Al-Subaihawi – Kafi Ismael, Yasir Kakar, Omar Al Asfar, Houssein Abo Nowfal – Ernad Mavric – Benjamin Stangenfjord, Farid Razwan (lk), Guillermo Dupuy Slva, Mihaly Szeregnyi – Rinor Zylfijaj. Avbytare: Oliver Wernicki (Yasir Kakar 10), Elmin Sefoski (Benjamin Stangenfjord 38), Mahmoud Abou Hechme (Omar Al Asfar 55), Ahmed El Jaouni (Guillermo Dupuy Silva 60), Moses Njie (Oliver Wernicki 67).  

Matchens lirare: Mohammed Al-Subaihawi. 

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Grå tröja/svarta byxor/vita strumpor (Mohammed Al-Subaihawi).

BK Flagg
Matchdräkt: Röda tröjor/blåa byxor/röda strumpor. 

IFK Malmö gjorde avspark: Ja. 

Speltid, första halvlek: 41.00.
Speltid, andra halvlek: 40.00.

FOTNOT. BK Flaggs första varning kom i den första stopptidsminuten i första halvlek.