IFK Malmö Dam – Blentarps BK 3-1

IFK Malmös toppkrigande damlag tog på fredagen sin tredje raka vinst i division 4 Sydvästra, 3-1 (1-1), hemma mot Blentarps BK. Detta efter att hela seriens skyttedrottning, Caroline Lund, stått för samtliga gula mål.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 2-1 Malin Tufvesson, 3-1 Sandra Persson Möller

Startelvan, första  halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Anna Celiz Håkansson, Stephanie Lund, Frida Emanuelsson (lk), Maja Skans – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Nathalie Henningsson, Jenny Sandén, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Nicole Malmqvist (Nathalie Henningsson 30), Zahra Hosseini (Sandra Persson Möller 30), Fatime Imeri (Maja Skans 52), Farah Sobhie (Nathalie Henningsson 81), Meis Sarmad (Jenny Sandén 85).

Startelvan, andra  halvlek (4-4-2): Fredrika Wihdén – Anna Celiz Håkansson, Stephanie Lund,  Frida Emanuelsson (lk), Maja Skans – Nicole Malmqvist, Malin Tufvesson, Josefine Björkegren, Zahra Hosseini – Caroline Lund, Jenny Sandén. Avbytare: Farah Sobhie, Fatime Imeri, Meis Sarmad, Nathalie Henningsson, Sandra Persson Möller. 

 Matchens lirare: Malin Tufvesson.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Blentarps BK
Matchdräkt:
Blåa tröjor/blåa byxor/blåa strumpor.
Målvaktens dräkt: Rosa tröja/rosa byxor/vita strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 46.03.
Speltid, andra halvlek: 47.15.

FOTNOT. 1-1-målet kom efter att Caroline Lund snappat upp en misslyckad bakåtpassning..