Hårt favorittippade IFK Malmö säkrade på lördagen avancemang till division 3 genom stabila 2-0 (1-0) borta mot Kulladals FF. Därmed är försprånget fortsatt nio poäng och en överlägsen målskillnad inför de tre sista omgångarna.
– Det är hyfsat klart, log tränare Dan Fransson.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 0-1 Damir Becirovic (inspel).

STARTELVORNA

Kulladals FF (4-2-3-1): Carl Nelin Jensen – Tobias Sjöbäck, Daniel Nordberg Jansson (lk), Hozan Faraidoon Muhamad, Mattias Jurlander – Filip Ahlström, Freddy Helm –  Edward Asamoah, Nazad Asaad, Mattias Andersson – Jasmin Palevic. Avbytare: Filip Jönsson (Mattias Andersson 22), Denniz Salih (Nasad Asaad 76), Jonathan Malmqvist (Edward Asamoah 77), André Jönsson, Morgan Nielsen (målvakt)

Matchdräkt: Blåa tröjor/vita byxor/blåa strumpor.
Målvaktens dräkt:
 Svart tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Carl Nelin Jensen).

IFK Malmö  (4-4-1-1): Daniel Pode – Endrit Sahiti, Jörgen Svensson, Patrik Larsson, Markus Silfverberg Folkesson – Martin Ingelsson, Alexander Nuñez Coña (lk), Alvaro Olguin Maldonado, Alexaner Malmström – Damir Becirovic – Jörgen Nilsson. Avbytare: Quan Pham (Martin Ingelsson 44), Beqir Hoti (Damir Becirovic 77), Andreas Johansson, Kevin Lay, Tom Stensson.

Matchdräkt: Gula tröjor/svarta byxor/svarta strumpor.
Målvakternas dräkt: Ljusgrön tröja/ljusgröna byxor/vita strumpor (Daniel Pode)


IFK Malmö gjorde avspark: Nej.

Speltid, första halvlek: 47.08.
Speltid, andra halvlek: 46.53.

MATCHENS LIRARE

Kulladals FF: Freddy Helm.

IFK Malmö: Jörgen Svensson.