IFK Malmös damlag avslutade på söndagen division 4 Sydvästra med att åka på 1-5 (1-2) mot den sedan tidigare klara seriesegraren FC Rosengård. Därmed slutade "di gule" på tredje plats i serien och får i kvalet möta åttan i division 3 Nordöstra, Lönsboda GoIF.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 1-1 Josefine Björkegren (passning)

Startelvan, första  halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Rebecka Mellevik, Anna Celiz Håkansson, Ida Lagerqvist, Maja Skans – Malin Tufvesson (lk), Josefine Björkegren – Nathalie Henningsson, Stephanie Lund, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Emilia Björklund (Stephanie Lund 28), Frida Emanuelsson (Rebecka Mellevik 33), Nicole Malmqvist (Nathalie Henningsson 35), Zahra Hosseini (Stephanie Lund 75).  

Startelvan, andra  halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Anna Celiz Håkansson, Frida Emanuelsson, Ida Lagerqvist, Rebecka Mellevik – Malin Tufvesson (lk), Josefine Björkegren – Nathalie Henningsson, Stephanie Lund, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Emilia Björklund, Maja Skans, Nicole Malmqvist, Zahra Hosseini.

Matchens lirare: Malin Tufvesson.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

FC Rosengård
Matchdräkt: Blåa tröjor/blåa byxor/blåa strumpor.
Målvaktens dräkt: Lila tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.  

Speltid, första halvlek: 45.00.
Speltid, andra halvlek: 45.04.