IFK Malmös damlag har ena foten i division 3 efter att ha vunnit den första kvalmatchen mot Lönsboda GoIF med 1-0 (0-0). Skyttedrottningen Caroline Lund blev stor hjälte sedan hon satt tillställningens enda mål på en snabb omställning i 53:e minuten.

Referatet hittar du på ifkmalmo.se. Här lägger vi bara upp statistiken för att underlätta vid överföringen till den nya hemsidan.

Assist: 1-0 Malin Tufvesson (passning)

Startelvan, första  halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Camilla Bergström, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Maja Skans – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Stephanie Lund, Jenny Sandén, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Xheneta Dedinca (Jenny Sandén 16), Nathalie Henningsson (Stephanie Lund 27), Rebecka Mellevik (Maja Skans 52), Anna Celiz Håkansson (Camilla Bergström 71), Nicole Malmqvist.

Startelvan, andra  halvlek (4-2-3-1): Fredrika Wihdén – Camilla Bergström, Frida Emanuelsson (lk), Ida Lagerqvist, Maja Skans – Malin Tufvesson, Josefine Björkegren – Nathalie Henningsson, Jenny Sandén, Sandra Persson Möller – Caroline Lund. Avbytare: Anna Celiz Håkansson, Nicole Malmqvist, Rebecka Mellevik, Stephanie Lund, Xheneta Dedinca.

Matchens lirare: Ida Lagerqvist.  

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusgrön tröja (med blå väst)/svarta långbyxor/svarta strumpor (Fredrika Wihdén)

Lönsboda GoIF
Matchdräkt: Gröna tröjor/vita byxor/gröna strumpor.
Målvaktens dräkt: Lila tröja/svarta byxor/svarta strumpor

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.  

Speltid, första halvlek: 45.50.
Speltid, andra halvlek: 45.45.